ABS (Acrylonitril Butadieen Styreen)

Sorteer op:

"Z-Ultrat Neon Green" van Zortrax is een speciaal gefabriceerd filament dat optimaal gebruikt kan worden op de Zortrax 3D-printer.
€38,72
Makerfill "ABS Zwart" is een filament gebruikt voor 3D-projecten met nood aan een hogere UV-resistentie of vergankelijkheid. Makerfill heeft bovendien een heel goede prijs/kwaliteit verhouding.
€18,95
"Z-Ultrat Pink" van Zortrax is een speciaal gefabriceerd filament dat optimaal gebruikt kan worden op de Zortrax 3D-printer.
€38,72
"Z-Ultrat Nude" van Zortrax is een speciaal gefabriceerd filament dat optimaal gebruikt kan worden op de Zortrax 3D-printer.
€38,72
"Z-Ultrat Cool Grey" van Zortrax is een speciaal gefabriceerd filament dat optimaal gebruikt kan worden op de Zortrax 3D-printer.
€38,72
Het "Z-ABS Sky Blue" filament, geoptimaliseerd voor uw Zortrax 3D-printer.
€32,67
Het "Z-ABS Cool Grey" filament, geoptimaliseerd voor uw Zortrax 3D-printer.
€32,67
De "Z-Glass" van Zortrax is een thermoplastisch materiaal met een mengeling van glasvezel.Print dit filament op uw Zortrax 3D-printer en sta versteld van de resultaten!
€38,72
Makerfill "ABS Pro Zwart" is een filament gebruikt voor 3D-projecten met nood aan een hogere UV-resistentie of vergankelijkheid maar met de positieve printeigenschappen van PLA . Makerfill heeft bovendien een heel goede prijs/kwaliteit verhouding.
€22,95
"Z-Ultrat Pure Black" van Zortrax is een speciaal gefabriceerd filament dat optimaal gebruikt kan worden op de Zortrax 3D-printer.
€38,72
"Z-Ultrat Neon Red" van Zortrax is een speciaal gefabriceerd filament dat optimaal gebruikt kan worden op de Zortrax 3D-printer.
€38,72
"Z-Ultrat Pastel Purple" van Zortrax is een speciaal gefabriceerd filament dat optimaal gebruikt kan worden op de Zortrax 3D-printer.
€38,72
"Z-Ultrat Neon Orange" van Zortrax is een speciaal gefabriceerd filament dat optimaal gebruikt kan worden op de Zortrax 3D-printer.
€38,72
Het "Z-ABS Red" filament, geoptimaliseerd voor uw Zortrax 3D-printer.
€32,67
De "Z-Glass" van Zortrax is een thermoplastisch materiaal met een mengeling van glasvezel.Print dit filament op uw M300 en sta versteld van de resultaten!
€78,53
"Z-Ultrat Pastel Turquoise" van Zortrax is een speciaal gefabriceerd filament dat optimaal gebruikt kan worden op de Zortrax 3D-printer.
€38,72
"Z-Ultrat Yellow" van Zortrax is een speciaal gefabriceerd filament dat optimaal gebruikt kan worden op de Zortrax 3D-printer.
€38,72
"Z-Ultrat Neon Yellow" van Zortrax is een speciaal gefabriceerd filament dat optimaal gebruikt kan worden op de Zortrax 3D-printer.
€38,72
"Z-Ultrat Pastel Blue" van Zortrax is een speciaal gefabriceerd filament dat optimaal gebruikt kan worden op de Zortrax 3D-printer.
€38,72
Het "Z-ABS Warm Grey" filament, geoptimaliseerd voor uw Zortrax 3D-printer.
€32,67
Makerfill "ABS Wit" is een filament gebruikt voor 3D-projecten met nood aan een hogere UV-resistentie of vergankelijkheid. Makerfill heeft bovendien een heel goede prijs/kwaliteit verhouding.
€18,95
Polylite ABS is gemaakt met een speciale bulk gepolymeriseerd ABS hars, deze heeft aanzienlijk minder vluchtige bestanddelen tegenover traditionele ABS hars. Het levert zeer goede print kwaliteit op met minimale geur tijdens het printen.
€29,95
Makerfill "ABS Pro Goudbrons" is een filament gebruikt voor 3D-projecten met nood aan een hogere UV-resistentie of vergankelijkheid maar met de positieve printeigenschappen van PLA . Makerfill heeft bovendien een heel goede prijs/kwaliteit verhouding.
€22,95
Het "Z-ABS Pure White" filament, geoptimaliseerd voor uw Zortrax 3D-printer.
€32,67
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x