PLA (PolyLactic Acid)

Sorteer op:

Makerfill "PLA Zwart" is een in water oplosbaar filament dat zeer geschikt is als ondersteunend materiaal voor uw 3D-projecten.
€18,95
Makerfill "PLA Wit" is een in water oplosbaar filament dat zeer geschikt is als ondersteunend materiaal voor uw 3D-projecten.
€18,95
Makerfill "PLA Zilver" is een in water oplosbaar filament dat zeer geschikt is als ondersteunend materiaal voor uw 3D-projecten.
€18,95
Makerfill "PLA Blauw" is een in water oplosbaar filament dat zeer geschikt is als ondersteunend materiaal voor uw 3D-projecten.
€18,95
Polymaker PolyPlus Zwart is een filament met uitstekende mechanische eigenschappen en printkwaliteit. PolyPlus wordt gemaakt met "Jam-Free" technologie, wat garant staat voor hoge kwaliteit prints met uitstekende sterkte en het gemak van het printen met P
€34,95
Makerfill "PLA Oranje" is een in water oplosbaar filament dat zeer geschikt is als ondersteunend materiaal voor uw 3D-projecten.
€18,95
Makerfill "PLA Groen" is een in water oplosbaar filament dat zeer geschikt is als ondersteunend materiaal voor uw 3D-projecten.
€18,95
Makerfill "PLA Rood" is een in water oplosbaar filament dat zeer geschikt is als ondersteunend materiaal voor uw 3D-projecten.
€18,95
Polymaker "PolyMax Zwart" is een filament met uitstekende mechanische eigenschappen en printkwaliteit. PolyMax PLA heeft een impact sterkte die 9x hoger ligt dan PLA en betere mechanische eigenschappen dan regulier ABS filament.
€44,95
"PLA Black" is een biologisch afbreekbare filamentsoort op basis van maisolie. PLA is het ideale materiaal om mee te leren printen, gelet op het printgemak.
€39,93
De absolute must have voor ieders filament portfolio, de ColorFabb "Standard Black".
€35,95
Polymaker "PolyMax Wit" is een filament met uitstekende mechanische eigenschappen en printkwaliteit. PolyMax PLA heeft een impact sterkte die 9x hoger ligt dan PLA en betere mechanische eigenschappen dan regulier ABS filament.
€44,95
Makerfill "PLA Glow in the Dark" is een in water oplosbaar filament dat zeer geschikt is als ondersteunend materiaal voor uw 3D-projecten.
€22,95
Makerfill "PLA Geel" is een in water oplosbaar filament dat zeer geschikt is als ondersteunend materiaal voor uw 3D-projecten.
€18,95
Polymaker "PolyMax Groen" is een filament met uitstekende mechanische eigenschappen en printkwaliteit. PolyMax PLA heeft een impact sterkte die 9x hoger ligt dan PLA en betere mechanische eigenschappen dan regulier ABS filament.
€44,95
"PLA White" is een biologisch afbreekbare filamentsoort op basis van maisolie. PLA is het ideale materiaal om mee te leren printen, gelet op het printgemak.
€39,93
"PLA Transparent" is een biologisch afbreekbare filamentsoort op basis van maisolie. PLA is het ideale materiaal om mee te leren printen, gelet op het printgemak.
€39,93
Polymaker "PolyMax Geel" is een filament met uitstekende mechanische eigenschappen en printkwaliteit. PolyMax PLA heeft een impact sterkte die 9x hoger ligt dan PLA en betere mechanische eigenschappen dan regulier ABS filament.
€44,95
"PLA Red" is een biologisch afbreekbare filamentsoort op basis van maisolie. PLA is het ideale materiaal om mee te leren printen, gelet op het printgemak.
€39,93
Polymaker PolyPlus Naturel is een filament met uitstekende mechanische eigenschappen en printkwaliteit. PolyPlus wordt gemaakt met "Jam-Free" technologie, wat garant staat voor hoge kwaliteit prints met uitstekende sterkte en het gemak van het printen met
€34,95
"Pale Gold" van ColorFabb is een klassieke en elegante tint van goud. Met een toets bronskleur is dit een ideale goudtint voor kwalitatieve 3D prints.
€35,95
Altijd al fan geweest van robots en raketten tot zelfs eigen juwelen maken? Dan is "Shining Silver" echt iets voor u! Deze wondermooie donkerzilvere kleur doet uw projecten er fantastisch uitzien.
€35,95
Neutraal maar allesbehalve alledaags, dat is de perfecte omschrijving van de ColorFabb "Standard White". Een must have voor iedere printliefhebber.
€35,95
"Olympic Gold" filament is de absolute winnaar van het 3D printen. Word dus snel 3D printkampioen met onze Olympic Gold!
€35,95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x