ColorFabb

Sorteer op:

3D printen met metaal op uw eigen desktop 3D printer?Dit uniek filament laat u toe om met echt staal te printen!
€49,95
3D printen met metaal op uw eigen desktop 3D printer! Dit fantastisch uniek filament laat u toe om met echt brons te printen!
€79,95
De absolute must have voor ieders filament portfolio, de ColorFabb "Standard Black".
€35,95
3D printen met metaal op uw eigen desktop 3D printer! Dit fantastisch uniek filament laat u toe om met echt koper te printen! Objecten rechtstreeks uit de printer zien er uit alsof ze zijn gesinterd met een laser met een matte afwerking.
€49,95
WoodFill' van ColorFabb is een mengeling van 70% PLA en 30 % gerecycleerde houtvezels.Een geweldig aantrekkelijk filament voor uw 3D prints. Tover dus snel uw 3D printshop om in een ware houthandel!
€39,95
"Pale Gold" van ColorFabb is een klassieke en elegante tint van goud. Met een toets bronskleur is dit een ideale goudtint voor kwalitatieve 3D prints.
€35,95
"Brassfill" is één van ColorFabb's nieuwste experimenten. Brassfill heeft een geelkoperen look eenmaal het geprint is.
€49,95
Lila' PLA van Colorfabb is een zachte violetkleur die in de natuur terug te vinden is. Laat je dus zeker inspireren door de hoeveelheid aan mooie 'lila' bloemen!
€35,95
Colorfabb "GlowFill" laat uw prints letterlijk oplichten. Overdag zien de prints er geweldig uit, dankzij de romige kleur. In het donker verandert de print naar een mooie lichtgevende print, zoals je die zelden zag.
€39,95
"Olympic Gold" filament is de absolute winnaar van het 3D printen. Word dus snel 3D printkampioen met onze Olympic Gold!
€35,95
De Hulk, Ninja Turtles en de Green Goblin zijn niets in vergelijking met de 'Intense Green' PLA van ColorFabb.
€35,95
"Leaf Green" van ColorFabb doet ons denken aan de heerlijke frisse kleur van kersverse boombladeren. Een aantrekkelijk filament met een karaktervolle tint.
€35,95
Tijdens de Renaissance was ultramarine blauw het meest unieke pigment dat een schilder kon gebruiken. Geïnspireerd door dit unieke kleurpigment zal de ColorFabb "Ultra Marine Blauw" uw prints een kwaliteitsvolle uitstraling geven.
€35,95
"Chocolate Brown" van ColorFabb is met zijn intens donkerbruine kleur een waar eerbetoon aan de heerlijke Belgische chocolade. Dit filament is quasi even smaakvol!
€35,95
"Blue Grey" van ColorFabb is een neutrale kleur, tussen zwart en wit in, die allesbehalve saai is!
€35,95
Neutraal maar allesbehalve alledaags, dat is de perfecte omschrijving van de ColorFabb "Standard White". Een must have voor iedere printliefhebber.
€35,95
"Dutch Orange" van ColorFabb is een heerlijke, fruitige oranjetint die u zal doen watertanden.
€35,95
"Signal Yellow" van ColorFabb is een verrukkelijke geeltint die zeer intens is en die uw prints er fantastisch zal doen uitzien!
€35,95
Altijd al fan geweest van robots en raketten tot zelfs eigen juwelen maken? Dan is "Shining Silver" echt iets voor u! Deze wondermooie donkerzilvere kleur doet uw projecten er fantastisch uitzien.
€35,95
"Traffic Red" van Colorfabb is een heldere rode kleur. Gelijkend op de verkeerslichten doet hij iedereen stilstaan bij zijn kracht!
€35,95
Het "Sky Blue" filament van ColorFabb is minstens zo intens en helder als de lucht op een zomerse dag!
€35,95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x