Hechting

Sorteer op:

Breng het product aan op uw printplaat om uw ABS printjes niet los te laten komen van je printplaat.
€14,90
Deze stickers zijn speciaal ontwikkeld om op te printen. Kleef ze op je bouwplatform en je bent voor minstens 30-50 prints zeker van een goede hechting. Je hoeft de Buildtak niet af te wassen en er is geen extra kleefmiddel (zoals haarlak of lijm) nodig.
€4,85
Spuit de 3DLAC op uw printbed vooraleer u start met printen. Dankzij de lak blijven uw prints stevig vastzitten op het printbed. De lak kan gebruikt worden voor ABS of voor andere materialen met hoge kans op warping.
€11,90
Buildtak Flexplate for Ultimaker 2+/3
€119,95
Dimafix is een speciaal ontwikkelde spuitbuslak voor FDM 3D-printers: zonder geur, versterkte lak en een hoge weerstand op hoge temperatuur.
€12,90
Deze tape kan gebruikt worden om de prints aan het bouw platform te laten plakken. Bedek je platform met deze tape en printer maar!
€12,90
Dankzij de Adhesion Sheets van Ultimaker bent u zeker dat uw print goed vasthecht aan het printbed. Hierdoor zijn hoogkwalitatieve resultaten een zekerheid.
€24,20
Een pen die zorgt voor betere hechting en het gemakkelijker loskomen van uw prints. Gebruiken bij hogere temperaturen, bv. bij ABS.
€13,90
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x