Coronavirus update 29 september: Demo’s en afhalingen op afspraak.

3D Pen

Sorteer op:

Ben je een creatieve ziel die het gewone tekenen maar alledaags vindt? Dan is de 3Doodler printing pen iets voor u!
€109,00
Filament voor uw 3Doodler.
€7,99
In tegenstelling tot andere 3D printing pennen kan u op de 3Doodler 2.0 verschillende nozzles aansluiten, waardoor u de creatieve vrijheid krijgt om uw tekeningen te optimaliseren.
€19,99
Glow in the Dark Pack ABS om te kunnen tekenen met de 3Doodler.
€11,99
Hipster Hues Mixed Pack ABS om te kunnen tekenen met de 3Doodler.
€9,99
De DoodleStand 2.0 is het ideale gadget! U kan niet alleen uw 3Doodler 2.0 makkelijk neerzetten tussen het tekenen door, hij kan ook gebruikt worden als hulpmiddel om uw DoodlStrands geordend te houden.
€9,99
Voor de mensen die willen tekenen en willen blijven tekenen is er de 3Doodler Pedal 2.0! De Pedal kan aangesloten worden op uw 3Doodler, waardoor u de Doodler 2.0 kan bedienen in verschillende hoeken en voor langere periodes.
€19,99
U kan vanaf nu uw 3Doodler 2.0 overal mee naartoe nemen! Dit kan dankzij de nieuwe JetPack 2.0. Deze krachtige batterij zorgt ervoor dat je kan Doodlen waar u maar wilt, wanneer u maar wilt!
€39,99

Met een 3d pen kan je creaties maken zoals met een 3d printer. Het verschil is dat je met een 3d pen de creaties zelf kan maken met de hand. Het plastiek komt warm uit de pen en gaat direct terug gaan stollen. Dit geeft je de creatieve vrijheid in 3D te gaan creëren, waardoor alles mogelijk wordt!

Kwalitatieve 3d pen

De 3d pen wordt alsmaar populairder waardoor er een ruime keuze op de markt is. Omdat deze niet allemaal even kwalitatief zijn, raden wij echter maar één merk aan. 3Doodler staat bekend voor zijn kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.  

Indien u graag extra advies wenst over de 3Doodler, kan u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

You are using a really old version of
Internet Explorer, download a safe browser to upgrade your browser.
x